{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race hopla haffelaf [Tidl. part]

2.449 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Alma Glen
Kvinde | 23 år | Oprettet: 11. aug 2011


Anden særlig race hopla haffelaf

Fødselsår:
Højde:
100 cm. ca. en dejlig højde :-) ( målt med tommestok :)
Temperament
hun er den dejligste pony! hun er lidt fræk på bane men det gør ingen ting:-)hun spiser meget på tur og hvis hun er langt bag de andre kan hun godt finde på at sætte i meget hurtig galop hvor hun er svær at stoppe og nogle gange når der går valakker (staves?) bag hende kan godt blive lidt sur.
Gangarter
shetlænder gangarter: trip, trip, trip
Stævner
ja et rideskole stævne om året :)
hun har været med en gang. Jeg red hende til det stævne og fik en 3 plads i spring :)
der var også 2 andre der red hende.
Stamtavle
mor: jubelii
far : harald
søskene: klokkeblomst, Grisling, weendy og skoda :)
Køn
Hoppe<3
Bemærkninger
BEGRUND LAV ELLER MIDDEL
i efteråret 2011 begyndte jeg at passe laffe og hun var lige så stædig som et æsel :) hun spiste når vi gik ture og gad ikke løfte hovene. Hun blev meget bedre til det og jeg blev bedre til at styre hende. Og så fik jeg part på hende sommeren 2012 :) siden det har jeg redet hende 3 gange om ugen og det går rigtig godt :) Jeg er så glad for at jeg fik part på hende <3


tirsdag d.24 januar 2012: da jeg kom ind i boksen til hende lå hun ned og så sad jeg bare hos hende og hyggede lidt.

søndag d. 5/2 2012: i dag var jeg ude hos laffe og hygge og da jeg skulle trække med hende hende nåede jeg kun lige ned af bakken før hun vendte om og galoperede tilbage ( jeg kunne ikke stoppe hende ) så trak en anden tur og så blev hun lige pludselig meget bange for nogen der skøjtede og så hoppede hun og trak afsted med mig:-) da vi kom tilbage hyggede vi bare inde i boksen<3

tirsdag d. 13/3 :
i dag red vi på bane for første gang i år!!! og laffe var i " i dag vil jeg bare blive bange for alt " humør:-) så laffe og weendy begyndte at løbe og te sig og jeg faldt af i mudder og haffelaf løb over mig og ramte mig ( AV AV) så red vi tur og der var hun bare min lille engel som sædvanlig :-)


tirsdag d. 20/3:
laffe er stadig mærkelig over for den nye hest:-( nå men i dag red vi på bane og min far kom og tog billeder og idag skulle vi springe:-) det er første gang jeg springer på laffe og hun er SÅ sød hun sprang så godt og var rigtig god selv om jeg lavede fejl:-) bag efter striglede jeg hende og mugede ud hos hende:-)

tordag d. 12/4:
laffe var på fold og så kom hun da jeg kaldte :D og saffir ville med ind. jeg stod og striglede hende i 1 time ( mere! ) før jeg gik tur med hende. på turen var hun virkelig strid og spiste HELE tiden og var meget ivrig og satte hele tiden i trav;) HAHA en lille pige sagde " sådan en hest vil jeg have "da hun så laffe:D en mand sagde " that's a big chiwawa " haha!

laffe mus er blevet til en chiwawa!!!!!

torsdag d. 26/4 :
I dag startede en ny pige på et af ride-holdene og hun skulle self. ride på haffelaf ;) Nå men hun skulle have en trækker på og så skulle jeg trække rundt med laffe og en lille rytter i 1 time :D det var pisse hyggeligt og den lille pige var rigtig sød og laffe gjorde ingen dumme ting :D

søndag d. 27/5:
i dag var jeg ude hos haffelaf tidligt og stod og striglede hende og så siger Rikke at Laffe har føl i maven !!!! det er bare mega vildt jeg havde gået og håbet på at hun på et tidspunkt skulle have et føl og så sker det <3 jeg tror det er i august den kommer :) nå men så tog jeg haffer men op på volden og græsse :)

det bliver så spændene med der føl :) og hendes søster skal have føl med samme hingst på ca. samme tid tror vi :D

torsdag d. 7/2 2013:
I dag red vi på banen for første gang i år:) Lafling var meget frisk og løb med mig 2 gange, men ellers var hun bare super :)




Kommentér på:
Anden særlig race hopla haffelaf
Annonce